Venture Initiative in the Balkan Europe-VIBE

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа у оквиру активности на пројекту Venture Initiative in the Balkan Europe-VIBE, који суфинансира Европска Унија у оквиру Транснационалног програма за сарадњу Југоисточна Европа, учествује као партнер подршке Балкан Вентуре Форуму 2013 који ће се одржати 14. и 15. новембра 2013. године у Тирани, Албанија.
Позивамо све заинтересоване предузетнике, иновативне старт-упе, иноваторе, брзо растућа предузећа, проналазаче, истраживаче и сва друга предузећа којима је потребан додатни извор финансирања а који би своје иновативне пројекте представили на BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) пред великим бројем инвеститора, представника корпоративног сектора и стратешких партнера.
Учешће на форуму је бесплатно за иноваторе-предузетнике који буду изабрани у квалификационом процесу.
BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) је највећи инвестициони форум и догађај који је преузео активну улогу у развоју предузетништва, иновација и модела алтернативног финансирања у региону. БкВФ подстиче раст стартуп-а, високотехнолошког предузетништва и брзорастућих предузећа као и њихову интернационализацију омогућавајући директан приступ и рад са најбољим инвеститорима и експертима из Европе, Америке, Израела и других дијелова свијета.
Презентације су и такмичарског карактера, јер је БкВФ квалификован као полуфинални догађај European Venture Contest-a (EVC). Најбоља предузећа ће бити позвана на Еуропеан Вентуре Суммит који ће се одржати у децембру у Дизелдорфу, Њемачка.
Инвеститори су заинтересовани за улагања у области  информационо-комуникационих технологија (хардвер, софвер, мобилне апликације, игрице, онлајн продаја, плаћање).
Уколико сте заинтересовани да се пријавите и учествујете у селекционом процесу:

Региструјте профил

Региструјте се до 23. октобра 2013. године!
За све додатне информације посјетите www.balkanventureforum.org или www.vibeproject.eu или нас контактирајте путем е-мејла и телефона –marica.beric@rars-msp.org i 051/222-127