Подршка унапређењу пословних модела

Представници двадесетак фирми са подручја бањолучке регије, као и представници локалних развојних агенција учествовали су данас у радионици која је била фокусирана на питања спремности компанија да се укључе у инклузивно и одрживо пословање. Током радионице промовисани су алати који прате компаније у њиховом свеобухватном пословном путу и помажу у напретку, а крајњи циљ обуке је да помогне фирмама да унаприједе своје пословне моделе, подршку у оквиру своје фирме и повећају добит.
Радионицу о теми  “Развој капацитета за интеграцију циљева одрживог развоја (Sustainable Development Goals – SDGs) у пословне стратегије” организовала је Развојнa  агенцијa  Републике  Српске у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација у БиХ (United Nations Development Programme – UNDP) а у оквиру пројекта „Подршка припреме за имплементацију циљева одрживог развоја и укључивање приватног сектора“ који финанcира Влада Шведске.
Учесницима је представљен јавни позив за додјелу Награде за бизнис лидере одрживог развоја у БиХ 2020 која промовише активности приватног сектора у области одрживог развоја у БиХ.

Нема изабраних галерија или галерија је избрисана.