Završene audicije za izbor takmičara u serijalu „Naš biznis“

Audicijom u Gradišci, koja je održana sinoć, završen je ciklus intervjua na kojima je stručni žiri imao zadatak da odabere takmičare koji će učestvovati u ovogodišnjem serijalu RTRS „Naš biznis“. Partneri javnom servisu Republike Srpske u ovom projektu su i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Privredna komora RS, Preduzetnički centar univerziteta u Banjoj Luci, Inovacioni centar Banja Luka i Ekonomski fakultet Banja Luka.

I ove godine za učešće u serijalu prijavio se veliki broj parova sa zanimljivim poslovnim idejama, a ko će od njih osvojiti vrijednu novčanu i robne nagrade i pokrenuti biznis, biće poznato krajem godine kada će se serijal emitovati.

Stručni žiri narednih dana sumiraće ocjene sa audicija i izabrati takmičarske parove. Oni koji budu imali najviše sreće, odnosno čija poslovna ideja, prema ocjeni žirija, bude imala najveći potencijal biće suočeni sa brojnim izazovima. Pred njima je nimalo lak zadatak da ubijede žiri da imaju najbolju poslovnu ideju, ali i da osvoje simpatije gledalaca od čijeg će glasa takođe zavisiti pobjednik.