Venture Initiative in the Balkan Europe-VIBE

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u okviru aktivnosti na projektu Venture Initiative in the Balkan Europe-VIBE, koji sufinansira Evropska Unija u okviru Transnacionalnog programa za saradnju Jugoistočna Evropa, učestvuje kao partner podrške Balkan Venture Forumu 2013 koji će se održati 14. i 15. novembra 2013. godine u Tirani, Albanija.
Pozivamo sve zainteresovane preduzetnike, inovativne start-upe, inovatore, brzo rastuća preduzeća, pronalazače, istraživače i sva druga preduzeća kojima je potreban dodatni izvor finansiranja a koji bi svoje inovativne projekte predstavili na BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) pred velikim brojem investitora, predstavnika korporativnog sektora i strateških partnera.
Učešće na forumu je besplatno za inovatore-preduzetnike koji budu izabrani u kvalifikacionom procesu.
BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) je najveći investicioni forum i događaj koji je preuzeo aktivnu ulogu u razvoju preduzetništva, inovacija i modela alternativnog finansiranja u regionu. BkVF podstiče rast startup-a, visokotehnološkog preduzetništva i brzorastućih preduzeća kao i njihovu internacionalizaciju omogućavajući direktan pristup i rad sa najboljim investitorima i ekspertima iz Evrope, Amerike, Izraela i drugih dijelova svijeta. 
Prezentacije su i takmičarskog karaktera, jer je BkVF kvalifikovan kao polufinalni događaj European Venture Contest-a (EVC). Najbolja preduzeća će biti pozvana na European Venture Summit koji će se održati u decembru u Dizeldorfu, Njemačka.
Investitori su zainteresovani za ulaganja u oblasti  informaciono-komunikacionih tehnologija (hardver, sofver, mobilne aplikacije, igrice, onlajn prodaja, plaćanje).
Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite i učestvujete u selekcionom procesu:
Registrujte profil
Registrujte se do 23. oktobra 2013. godine!
Za sve dodatne informacije posjetite www.balkanventureforum.org ili www.vibeproject.eu ili nas kontaktirajte putem e-mejla i telefona –marica.beric@rars-msp.org i 051/222-127