Učestvujte u poslovnim susretima “Future of Food”

Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na poslovnim susretima Future of Food koji će se održati od 19. do 22. marta 2024. godine u okviru sajma Anuga FoodTec u Kelnu, Njemačka

Anuga FoodTec je jedan od vodećih međunarodnih sajmova u oblasti prerade hrane i pića, to je jedini svjetski sajam dobavljača koji pokriva sve aspekte proizvodnje hrane i pića – od procesne tehnologije, tehnologije pakovanja i bezbjednosti hrane do digitalizacije i intralogistike.

Polaznici događaja imaju priliku da uspostave nova partnerstva i istraže moguću saradnju sa kolegama iz industrije, stručnjacima i potencijalnim klijentima. Međunarodni karakter sajma obezbjeđuje raznovrsnu mješavinu profesionalaca, olakšavajući prekogranične veze koje mogu otvoriti vrata novim tržištima i poslovnim prilikama. Kroz seminare, radionice i prezentacije različitih stručnjaka, učesnici takođe mogu da steknu dragocjena znanja i uvid u najbolju praksu, regulatorne promjene i nove izazove u sektoru prerade hrane.

Preko 1.000 preduzeća prehrambene industrije, sa više od 109.000 zaposlenih, nalazi se u Sjevernoj Vestfaliji (NRV). U isto vrijeme, neki od najpoznatijih njemačkih brendova hrane imaju sjedište u najvećoj njemačkoj saveznoj državi. Štaviše, sajamsko mjesto Keln nalazi se u srcu Evrope i, zahvaljujući odličnoj infrastrukturi, lako je dostupno i njemačkim i međunarodnim posjetiocima.

Registracija , kao i više informacija u vezi sa događajem, dostupni su na službenoj internet stranici future-of-food.b2match.io.

Krajnji rok za registraciju je 16.3.2024. godine.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju potencijalnim učesnicima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org