Učestvujte na “Regional Innovation Forum 2020“


Konferencija  CNN Tech 2020  po četvrti put biće održana na Zlatiboru, Republika Srbija u periodu od 29. juna do 02. jula 2020. Organizatori događaja su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu i Centar za poslovne treninge.

U okviru konferencije, 01. jula 2020. biće održan Regional Innovation Forum 2020 , sa planiranim međunarodnim poslovnim (B2B) susretima, kao i radionica u organizaciji Evropske mreže preduzetništva. Razvojna agencija Republike Srpske je jedan od koorganizatora ovog događaja.

Prisustvo na planiranoj radionici i B2B sastancima je besplatno.

KAKO UČESTVOVATI

Registracija za događaj je besplatna, zakazivanje sastanaka je već počelo. Učesnici mogu da se registruju putem veb-sajta na sljedećem linku i kreiraju svoj profil za poslovnu saradnju.

Svi objavljeni profili učesnika će biti intenzivno promovisani od strane organizatora i koorganizatora skupa. Pogledajte kooperacijske profile koji najviše obećavaju. Inteligentnom pretragom ćete moći da pronađete partnere koji odgovaraju Vašim zahtjevima.

Kada pronađete odgovarajuće biznis partnere, moći ćete da zakažete sastanak sa njima. Bićete u mogućnosti da zakažete i dodatne sastanke, ali imajte na umu da se sastanci zakazuju po principu “first come – first served”.  Nekoliko dana prije konferencije dobićete Vaš raspored zakazanih i potvrđenih sastanaka.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org