Učestvujte na Međunarodnim poslovnim susretima “B2B EUSAIR FORUM 2021”

Razvojna agencija Republike Srpske, kao koorganizator događaja u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na Međunarodnim poslovnim susretima “B2B@EUSAIR FORUM 2021″. Međunaordni poslovni susreti se organizuju tokom prvog dana 6. foruma EU strategije za Jadransko-jonsku regiju (EUSAIR) , pod predsjedništvom Republike Slovenije, uz podršku EUSAIR Facility Point, u saradnji sa Evropskom Komisijom.

Događaj će okupiti mala i srednja preduzeća, istraživačke institute, univerzitete, razvojne organizacije, klastere i udruženja, kao i druge organizacije iz 9 EUSAIR zemalja (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Italija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Grčka i Albanija).

Ovo je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih i tehnoloških kontakata, kao i planiranje nove projektne saradnje za predstojeće otvorene pozive u okviru prekograničnih, regionalnih i centralizovanih programa EU u periodu 2021-2027.

Teme događaja:

  • Plavi rast;
  • Povezivanje regiona;
  • Kvalitet životne sredine i zaštita životne sredine;
  • Održivi turizam;

Učešće na onlajn događaju  je besplatno, a registracija učesnika je moguća najkasnije do 10. maja 2021. godine. Molimo Vas da tokom postupka registracije i izrade profila učesnika, odaberete Razvojnu agenciju Republike Srpske kao kancelariju za podršku.

Više informacija o samom događaju i načinu registracije, dostupno je na sljedećem linku: b2beusair-forum-2021.b2match.io

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org