Učestvujte na 6. Regionalnom forumu u Novom Sadu

Razvojna agencija Republike Srpske poziva sve zainteresovane da učestvuju na Regionalnom poslovnom forumu koji šesti put organizuje Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, a u okviru Evropske mreže preduzetništva, koji će se održati 22. novembra 2023. godine. Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja biće moguće i onlajn. Prvog dana Foruma održaće se i B2B sastanci, a od 23. novembra do 8. decembra 2023, B2B sastanci održavaće se onlajn, preko platforme Foruma.

Učesnici Foruma su kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Akcenat na ovogodišnjem forumu biće stavljen na primjenu vještačke inteligencije u sljedećeim oblastima:

  • Poljoprivredna i prehrambena industrija,
  • Metalo-prerađivačka industrija,
  • Informacione i komunikacione tehnologije

Platforma za organizaciju sastanaka „jedan na jedan“ dostupna je na rbf2023.b2match.io i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte (zajednička ulaganja) i zajednički pristup trećim tržištima, razmjenu tehnologija i znanja, kao i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske, u svojstvu koorganizatora događaja stoji na raspolaganju potencijalnim učesnicima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org