Sajam zapošljavanja i preduzetništva u Banjoj Luci

Gradska razvojna agencija Banja Luka i Grad Banja Luka sa partnerima ICBL i agencija Spektar, organizuju Sajam zapošljavanja i preduzetništva – „Predstavi se, postani vidljiv!“  koji će biti održan 27. septembra 2017. godine u SD „Obilićevo“  u terminu od 9.00 do17.00 časova.
Na sajmu će učestvovati privrednici iz sektora metal, drvo, prehrana, IKT, građevinarstvo, tekstil, obuća, koža i drugi. Takođe, sajmu će prisustvovati agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju zanimanja, predstavnici bankarskog sektora i ostali. Važno je napomenuti da će na sajmu  biti ponuđeno preko tri stotine novih radnih mjesta.
U sklopu sajma biće organozovane dve panel diskusije a teme će biti “Od ideje do poslovnog poduhvata” i “Institucionalna podrška razvoju MSP-a i preduzetništva“, kao i radionica na temu „Pripremi se za tržište rada“ .
Gradska razvojna agencija će u sklopu sajma pružati pomoć oko izrade biznis plana kao i pomoć pri pisanju biografija i motivacionih pisama poslodavcima.
Ova manifestacija je pravi izbor za one koji nisu zaposleni ili žele da promijene svoj trenutni posao.

Izvor: CIDEA