Pronađite poslovne partnere iz Italije

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća koorganizator je poslovnih susreta koji će se održati u okviru 19. Ekonomskog sajma Mostar u periodu od 12. do 14. aprila 2016. godine.

Glavni organizator događaja je Razvojna agencija Privredne komore Kjeti (Italija), kao zvanični partner Evropske mreže preduzetništva, a partneri su još i Mostarski sajam i Intera tehnološki park.

Ovaj događaj će spojiti italijanske i domaće kompanije i omogućiti im da pronađu poslovne partnere i započnu profitabilne oblike saradnje. Italijanske kompanije dolaze iz sektora automobilske i građevinske industrije, polјoprivrede, komunalne opreme, elektronike i hemije, medicinske opreme i kozmetike, obrazovanja, telekomunikacija i tehnologije, bankarstva i osiguranja, proizvodnje i prerade metala i turizma.

Učesnicima događaja organizator obezbjeđuje trodnevne B2B ekskluzivne sastanke sa potencijalnim inostranim partnerima – uparivanje potencijalnih partnera – tehničku pomoć (prije i tokom događaja) u vezi sa operativnim vezama za izvoz, informacijama o tržištu, listama potencijalnih kupaca i slično, kao i paralelne susrete sa EEN savjetnicima tokom događaja – pomoć prilikom posjeta kompanijama i druge usluge.
Sve kompanije iz Republike Srpske koje su zainteresovane za učešće na ovom događaju mogu da kontaktiraju Republičku agenciju za razvoj malih i srednjih preduzeća putem telefona +387 66 714 313 ili na mejl adresu dejan.seslija@rars-msp.org