Prodaja zemljišta u Industrijskoj zoni 2

Bijeljinska Gradska uprava raspisala je oglas za ponovnu prodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni 2.
Ukupna površina zemljišta koja će se naći na licitaciji 30. marta 2017. godine je više od 65.000 kvadratnih metara, odnosno 6 parcela, od kojih se jedna sastoji se od sedam manjih parcela. Početna cijena za sve parcele je 10 KM po kvadratnom metru.
Pored povoljne cijene i atraktivnog položaja preko puta Agrotržnog centra na magistralnom putu Bijeljina-Brčko, Grad je za investitore u Industrijskoj zoni 2 obezbijedio i mogućnost plaćanja zemljišta u 60 jednakih rata, odnosno, popust od 10 odsto za jednokratno plaćanje. U Zoni su asfaltirane glavne saobraćajnice i postavljena javna rasvjeta, i omogućni brzi priključci na vodovodnu, kanalizacionu i elektro-mrežu. U blizini je i gasovodna mreža za koju se očekuje da ubrzo bude stavljena u funkciju, a preostala infrastruktura će biti građena uporedo sa izgradnjom objekata na prodanim građevinskim parcelama.
U Gradskoj upravi ističu da će ova zona biti novo središte za poslovanje, proizvodnju i trgovinu u Gradu Bijeljina i pozivaju sve zainteresovane iinvestitore da se za dodatne informacije obrate Direkciji za izgradnju i razvoj Grada Bijeljina i samoj Gradskoj upravi.
Javni poziv za prodaju zemljišta je na linku: http://investinbijeljina.org/index.php?vijestid=2842&idgrupa=48&idpodgrupa=0&sablon=0
Glavni cilj Gradske uprave je da razvojem poslovnih zona kroz unapređenje poslovne infrastrukture i pružanje novog seta usluga domaćim i stranim privrednicima stvori uslove za novo zapošljavanje na području Grada Bijeljina, kao i šire regije – opština Ugljevik i Lopare, što će dovesti do ukupnog ubrzanog razvoja ovog dijela Republike Srpske.

Izvor: Grad Bijeljina