Pripreme za peti Forum o internacionalizaciji poslovanja teku zadovoljavajućom dinamikom

Pripreme za održavanje petog Foruma o internacioalizaciji poslovanja, koji organizuje Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije 7. i 8. novembra ove godine u Banji Vrućici u Tesliću, teku zadovoljavajućom dinamikom. Ocijenio je to direktor RARS Marinko Đukić na današnjem sastanku sa predstavnicima srbijanske agencije.
Osim privrednih subjekata, klastera, razvojnih agencija i institucija iz Srpske i Srbije, očekuje se i učešće preduzeća i institucija iz drugih zemalja regiona ali i šire.
Riječ je o međunarodnom poslovnom forumu, čiji je fokus na uspostavljanju kontakta između malih i srednjih preduzeća na internacionalnom planu, a biće propraćen aktivnostima koje su bazirane na internacionalizaciji i inovacijama.
U okviru foruma, pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva, biće održani međunarodni poslovni susreti koji učesnicima daju mogućnost da direktno promovišu svoje aktivnosti, usluge i proizvode, uspostave poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere.
Primarno su sastanci namijenjeni predstavnicima iz sektora poljoprivrede, metalske prerađivačke industrije, drvne i građevinske industrije, tekstilne industrije, automobiliske industrije, IT sektora, industrije plastike i proizvoda od plastike i turizma.

Rok za prijavu je 01.11.2019. godine, a registrovanje se vrši putem linka http://bif2019banjavrucica.talkb2b.net/