Poziv za učešće na poslovnim susretima Torino Fashion Match 2020

Torino Fashion Match 2020 je inovativan međunarodni format koji olakšava kreiranje poslovnih sporazuma u sektoru modne industrije. Ukoliko poslujete u okviru modne industrije i želite da uspostavite nove kontakte i međunarodna partnerstva, nemojte da propustite 5. po redu Torino Fashion Match.

Poslovni susreti su organizovani od strane Unioncamere Piemonte kao člana Evropske mreže preduzetništva, sa ciljem da spoje evropske modne i proizvođače iz sektora tekstila, kako bi unaprijedili prilike za uspostavljanje međunarodnih partnerstava na zajedničkim projektima, istraživanju tržišta, razmjeni znanja, ideja i inovacija.

Razvojna agencija Republike Srpske kao koordinator konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, jedan je od koorganizatora ovog događaja.

Učesnici događaja će imati priliku da:

Učestvuju na virtuelnim EEN poslovnim susretima gdje mogu da pronađu kupce/agente/nove klijente itd.;

Uključe se u e-commerce servise preko TFW APP i pronađu svoga skauta;

Iniciraju prekogranične kontakte i saradnju sa međunarodnim partnerima;

Pronađu nove poslovne partnere;

Slušaju “Fashion Talks” vebinare sa međunarodnim govornicima gdje mogu dobiti najnovije informacije o tehnologijama u sektoru mode i tekstila, trendovima, inovacijama i slično;

Fokus poslovnih susreta je na:

Modnim dizajnerima i stilistima;

Modnim brendovima (odjevni predmeti, modni dodaci), startapima;

Proizvodnim kompanijama iz sektora tekstila;

Trgovcima, distributerima, agentima, modnim prodavnicama;

E-komerc platformama;

PR agencijama, trenerima, marketing i poslovnim konsultantima;

Kupcima/komercijalnim agentima;

Univerzitetima/istraživačkim institucijama koje traže potencijalne partnere;

Kako se registrovati:

Učešće na onlajn događaju je besplatno, neophodno je izvršiti registraciju putem sljedećeg linka https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Krajnji rok za registraciju učesnika je 30. septembar 2020.

Molimo Vas da tokom postupka izrade profila učesnika, odaberete Razvojnu agenciju Republike Srpske kao Vašu kancelariju za podršku.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org.