Poziv za učešće na poslovnim susretima „Agro Organic B2B“

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Srbija, u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom i Vojvođanskim klasterom organske poljoprivrede, a uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, organizuje 25.09.2015. godine 9. Forum o organskoj proizvodnji sa temom „Plasman organskih proizvoda na domaćem i međunarodnom tržištu“.

Ciljna grupa su proizvođači i prodavci u sektorima organske hrane i pića, organskog sjemena i sadnog materijala, zaštitne opreme u organskoj poljoprivredi, organskih gnojiva, poljoprivrednih mašina i opreme, pakovanja, obnovljivih izvora energije, opreme za preradu i plasteničku/stakleničku proizvodnju, primjenjene nauke i istraživanja, inovativnih tehnologija u organskoj poljoprivredi, partnerske saradnje u okviru projekata finansiranih od strane EU.

Zainteresovani za učešće na poslovnim susretima mogu se registrovati i zakazati sastanak na veb adresu http://agroorganicb2b.talkb2b.net a više informacija mogu dobiti od Vladimira Nikića, predstavnika EEN tima sa Univerziteta u Novom Sadu putem elektronske pošte: een-srbija@uns.ac.rs ili telefonom na broj +387 63 11 33 012.