Poziv za učešće na Međunarodnim poslovnim susretima u Hanoveru

U okviru sajma industrijske tehnologije, materijala i proizvodnih ideja “Hannover Messe 2016.“ koji se održava u Hanoveru od 25.aprila do 29.aprila ove godine biće organizovani i poslovni susreti. Poslovni susreti trajaće svih pet dana, u samom centru sajamskih dešavanja i obuhvatiće veliku međunarodnu mrežu partnera. Učesnicima su na raspolaganju profesionalni savjeti na licu mjesta i VIP loža, a predviđen je i svečani večernji program.Učešćem na poslovnim susretima, dobija se besplatan ulaz na sajam.    

Naglasak je na sljedećim sektorima:
– Industrijska automatizacija
– Digitalne inovacije
– Energija
– Industrijsko snabdjevanje
– Istraživanje i razvoj

Registracija se vrši na www.een-matchmaking.com/hannovermesse2016. Nakon registracije vaš profil će se pojaviti u onlajn katalogu. Sa ličnim šiframa možete zakazati razgovor i provjeriti koje kompanije su zainteresovane za razgovor sa Vama. Na osnovu Vaših izbora i raspoloživosti, pravi se detaljan raspored. Tokom susreta, upoznajete potencijalne poslovne partnere.

Uslovi učešća:
1. Za izlagače:
– Participacija 95 evra
– U slučaju da jedna kompanija ima više predstavnika doplaćuje se 50 evra po osobi
2. Za posjetioce koji dolaze preko EEN partnera:
– Participacija: 175 evra
– U slučaju da jedna kompanija ima više predstavnika doplaćuje se 75 evra po osobi
3. Dodatne usluge:
– 75 evra za prevodilačke usluge
– 125 evra za konsultantske usluge
– 175 evra za prevodilačke i konsultantske usluge

Sajam u Hanoveru je idealno mjesto za upoznavanje industrijskih inovacija. Izlagači će predstaviti nove proizvode u kompletnoj industrijskoj tehnologiji. Sajam će prikazati novu industrijsku tehnologiju, naglasiti inovacije i najbolja moguća rješenja u svim sektorima, kako u industrijskoj automatizaciji, tako i u informatici, energetskoj tehnologiji, tehnologiji zaštite životne sredine, industrijskom snabdjevanju, proizvodnom mašinstvu i uslugama, kao i u oblasti istraživanja i razvoja.
Više informacija o sajmu možete pronaći na sajtu: www.hannovermesse.de