Poziv za učešće na “Belgrade Venture Forum”-u

Najveći forum inovacija i investicija na Balkanu, četvrti Belgrade Venture Forum, održaće se od 12-14. novembra ove godine u beogradskom hotelu Crowne Plaza i okupiće više od 500 učesnika.

Tokom tri dana foruma, oko 30 najinovativnijih preduzetnika iz regiona imaće priliku da pred investitorima iz cijelog svijeta predstave svoje poslovne projekte, dok će na međunarodnoj konferenciji o inovacijama, investicijama, preduzetništvu i liderstvu, svjetski autoriteti iz ovih oblasti podijeliti najnovije informacije, trendove i ideje.

Neke od tema o kojima će se na konferenciji govoriti su digitalni i pametni gradovi, budućnost finansijskih tehnologija i načina plaćanja, anđeoske investicije i preduzetnička edukacija, dok će „Piter Drejker našeg vremena“ Dejvid Goldsmit podijeliti „liderske alate za redefinisanje budućnosti“ a Dik Li, predsjednik Value Innovations, objasniti kako razumjeti lanac vrijednosti i identifikovati najvažnijeg klijenta u procesu inoviranja.  

Više o Belgrade Venture Forum, programu i učesnicima, možete saznati na:

www.belgradeventureforum.org

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovom jedinstvenom događaju i tako steknete mogućnost da predstavite Vašu kompaniju pred više od 500 učesnika.