POZIV ZA UČEŠĆE NA BALKAN VENTURE FORUMU COINVEST EDITION

POZIV ZA UČEŠĆE NA BALKAN VENTURE FORUMU COINVEST EDITION
12. i 13. novembar 2014. godine
Hotel „Perla“ Nova Gorica, Slovenija

U okviru projekta “Venture Initiative in the Balkan Europe” – VIBE, koji sufinansira Evropska Unija u okviru Transnacionalnog programa za saradnju Jugoistočna Evropa, a u kojem Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvuje kao partner iz BiH, u Novoj Gorici u Sloveniji će se 12. i 13. novembra 2014. godine održati šesti po redu “Balkan Venture Forum Coinvest Edition”.
Riječ je o dvodnevnom investicionom forumu koji pruža priliku preduzetnicima iz regiona da se povežu sa međunarodnim investitorima i poslovnim partnerima. „Balkan Venture Forum“  je najveći investicioni forum i događaj koji je preuzeo aktivnu ulogu u razvoju preduzetništva, inovacija i modela alternativnog finansiranja u regionu. Podstiče rast početnika u biznisu, visokotehnološkog preduzetništva i brzorastućih preduzeća kao i njihovu internacionalizaciju omogućavajući direktan pristup i rad sa najboljim investitorima i ekspertima iz Evrope, Amerike, Izraela i drugih dijelova svijeta. 
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane preduzetnike, inovativne početnike u biznisu i brzo rastuća preduzeća kojima je potreban dodatni izvor finansiranja, a koji bi svoje inovativne projekte predstavili na BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) pred velikim brojem investitora, predstavnika korporativnog sektora i strateških partnera.
Pobjednici takmičenja dobiće priliku da se predstave na prestižnom European Venture Summit koji će se održati 9. i 10. decembra 2014. godine.
Investitori su zainteresovani za ulaganja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, „Clean technology“ i „Life sciences“ (bio-medicina, bio-tehnologija, farmacija, medicinska oprema, zdravlje).

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite i učestvujete u selekcionom procesu:

Registrujte se ovdje

Za sve dodatne informacije posjetite www.vibeproject.eu ili www.balkanventureforum.org.