Poziv za poslovne susrete u okviru “HANNOVER MESSE“

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao suorganizator u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na 13. internacionalnim poslovnim susretima koji će se održati u okviru vodećeg svjetskog industrijskog sajma “HANNOVER MESSE” od 24-28 arila 2017. godine u Hanoveru, Njemačka.
U okviru ovih poslovnih susreta, od 2005-te godine održano je preko 23 000 poslovnih sastanaka između više od 3000 preduzeća.
Poslovni susreti se organizuju u saradnji sa Globalnim poslovim i tržišnim forumom (“Global Business & Markets Forum”) kao zvaničan događaj organizovan od strane “Deusche Messe”, njemačkog preduzeća poznatog po vodećim svjetskim sajmovima i događajima kao što su CeBit i CeMat.
U skladu sa konceptom i sadržajem  “HANNOVER MESSE” tematska orijentacija poslovnih susreta obuhvataindustrijsku atomatizaciju i informacione tehnologije,  industrijske dobavljače, proizvodno inženjerstvo i usluge, energetiku i  ekološku tehnologiju, istraživanje i razvoj, i transfer tehnologija.
Za ovogodišnji događaj dogovorena je posebna saradnja sa “Young Tech Enterprises” (Mlada tehnološka preduzeća) inicijativom Hanoverskog Sajma, kako bi se naglasak stavio na učešće inovativnih startapa,  sa ciljem da se podrže startapi kroz unapređenje njihovih kontakata kako bi privukli pažnju potencijalnih investitora i klijenata.
Poslovni susreti uključuju intenzivne individualne poslovne sastanke u ekskluzivnoj atmosferi, podršku preduzećima učesnicima od strane velike internacionalne mreže partnera prije samog događaja i profesionalnu podršku u toku i nakog događaja.
Učešće u poslovnim susretima je besplatno za prijavljene do 24.2.2017., s tim što se u slučaju otkazivanja učešća naplaćuje 150 evra.  Nakon ovog datuma učešće je u poslovni susretima je 95evra za izlagače na sajmu ili 100 evra za posjetioce (a za svaku dodatnu osobu iz jednog preduzeća učešće se naplaćuje  dodatnih 75 evra).
Registracija za učešće, kao i dodatne infromacije o događaju i učesnicima se mogu pronaći na sljedećim linkovima www.b2fair.com/hannovermesse2017  ili www.een-matchmaking.com/hannovermesse2017.