Poziv na završnu konferenciju projekta DanubeChance2.0

Tokom trajanja projekta, projektni partneri DanubeChance2.0 bili su posvećeni pružanju podrške preduzećima sa poteškoćama u poslovanju.

Pred kraj projekta pozivamo sve one koji su se na neki način uklјučili u projekat, a naravno i sve zainteresovane , da nam se pridruže 23. novembra 2021. godine kada će biti održana zvanična završna konferencija na kojoj će biti predstavlјeni rezultati projekta DanubeChance2.0.

Tokom prethodne 3 godine, 12 partnera iz 11 zemalјa Dunavske regije nastojalo je da pomogne preduzećima što je više moguće kroz mentorsku podršku i obuke.

Na završnoj konferenciji, projektni partneri će sumirati rezultate, uticaje i lekcije naučene iz pružanja podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju.

Takođe, predstavićemo Strategiju preduzetništva „druge šanske” za Dunavsku regiju u kojoj predstavlјamo moguće aktivnosti koje bi mogle da doprinesu podršci preduzećima u budućnosti.

Pored toga, mentori i oni kojima su pružene mentorske usluge će učestvovati u popodnevnoj sesiji na kojoj želimo da predstavimo rezultate našeg mentorskog programa.

DanubeChance2.0 sa zadovolјstvom poziva sve zainteresovane na završnu konferenciju 23. novembra 2021. godine! Link za registraciju: https://zoom.us/meeting/register/tJUtcuquqTgoGNRNrOYF64Bthqf29finYuoe