Poziv na učešće na poslovnim susretima u Slovačkoj

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao  članica Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte i institucije iz Republike Srpske da učestvuju na poslovnim susretima,  3. novembra 2016 u Bratislavi, koje organizuje  Slovačka agencija za investicije i trgovinu (SARIO), u okviru 10-tog  „Slovakia Matchmaking Fair 2016“.
 „Slovakia Matchmaking Fair“ su najveći internacionalni poslovni susreti koje organizuje SARIO u Slovačkoj, koji je od 2007. godine okupio oko 1500 preduzeća iz 35 zemalja.
Događaj je fokusiran na bilateralne razgovore pojedinačnih preduzeća kao i prezentacije ponuda za podizvođačima, tendera, dostupnih proizvodnih kapaciteta, tražnje za zajedničkim ulaganjima sa inostranim partnerima i potrage za partnerima za saradnju, a posebno u oblastima: automobilske industrije, inžinjerstva, energije, informacionih i komunikacionih tehnologija, logistike, istraživanja i razvoja, i inovacija.
Atraktivan popratni program uključuje konferenciju o Automobilskom lancu nabavke, kao i prezentaciju Slovačkog investicionog okruženja, sa prezentacijama na teme poput kako postati dobavljač  u pomenutom lancu i novih trendova poput digitalizacije u automobilskoj industriji  i zajedničkog tržišta EU.
Više informacija o događaju  kao i mogućnost registracije za učešće se mogu naći na adresama http://www.sario.sk/en/events-projects/slovak-matchmaking-fair-2016 i http://slovakmatchmakingfair2016.sario.sk/ .

Rok za prijavu učešća je 17.10.2016.