Poziv na 6. sesiju digitalnog umrežavanja Indije i Evrope

Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na 6. sesiji umrežavanja Indije i Evrope.

Global Business Inroads (GBI)  kao dio Evropske mreže preduzetništva u Indiji sarađuje sa indijskim Ministarstvom informacionih i komunikacionih tehnologija (MeitI) – Vladom Indije, Nacionalnim udruženjem softverskih i uslužnih kompanija (NASSCOM) kako bi podržale evropska preduzeća i omogućili da digitalno unaprijede svoja proizvode i/ili usluge.

Ovo je događaj virtuelnog umrežavanja (bez taksi za registraciju) za promociju digitalne saradnje Indije i Evrope i pomoć evropskim kompanijama koje imaju potrebe za digitalnom tehnologijom da komuniciraju sa stručnjacima iz vodećih indijskih IT kompanija iz digitalnog prostora i organizuju B2B sastanke. Okvirno je planirano da se događaj organizuje 27. i 28. aprila 2022.

Detalji događaja:

B2B događaj za povezivanje evropskih i indijskih preduzeća.

Evropske kompanije bi mogle da se registruju i podijele svoje zahtjeve na Google obrascu ovdje: https://forms.gle/skSSQgB8zF2G1nJT6.

Profili indijskih kompanija i njihova stručnost biće podjeljeni prije događaja kako bi se sastanci mogli završiti.

Svaka kompanija iz EU će imati sastanke sa najmanje 4 indijske kompanije koje odgovaraju njihovim zahtjevima. (bez registracije)

Napominjemo da je rok za registraciju 11. april 2022.

U prethodnom izdanju sesije digitalnog umrežavanja, održano je preko 210 B2B sastanaka između 48 kompanija iz EU i preko 100 indijskih kompanija. Ovi B2B sastanci su rezultirali višestrukim sporazumima o partnerstvu/tehničkoj saradnji između evropskih i indijskih kompanija.

Ko može da učestvuje – iz Evrope:

Velike multinacionalne organizacije, mala i srednja preduzeća, indijska divizija evropskih organizacija, male kompanije/start-up kompanije iz automobilske industrije/mobilnosti, energetike, pomorstva, vode, hrane/agri, vazduhoplovstva, industrije, BFSI, farmacije, CPG, maloprodaje, zdravstva, proizvodnje, logistika i drugi srodni sektori.

Ko će učestvovati – iz Indije:

Indijske kompanije sa ekspertizom u digitalnim sektorima kao što su – sajber bezbjednost, telekomunikacije, 5G, blockchain, e-trgovina, fintech, AR/VR, SAAS, digitalni blizanci, industrija 4.0, razvoj softvera, upravljanje velikim podacima, računarstvo u oblaku, automatizacija, IT osoblje , itd. Spisak indijskih kompanija koje učestvuju možete pronaći na sljedećem linku: list of Indian companies.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org