Poslovni susreti za preduzeća i preduzetnike iz oblasti dizajna, medija, kulture, umjetnosti i arhitekture

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS), koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, poziva preduzetnike i mala i srednja preduzeća iz Republike Srpske na poslovne susrete „Designed for Business 2016“koji će se održati u Zagrebu u Muzeju savremene umjetnosti, 2. juna 2016. godine. 
Organizator poslovnih susreta je Hrvatska agencija za MSP,inovacije i investicije HAMAG-BICRO u okviru Evropske mreže preduzetništva. 
Poslovni susreti su namijenjeni za one koji se bave dizajnom, medijima, kulturom, umjetnošću ili arhitekturom, a žele  proširiti posao van granica zemlje, ili pronaći partnere za zajedničke projekte u sektoru kreativnih industrija. 
Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera. Partneri će se susreti na prethodno dogovorenim, 20-minutnim sastancima. 
Rok za prijavu je do 31.05.2016. godine. 
Šta treba napraviti?
1. 
Posjetite stranicu Designed for Business 
2. Registrujte se i napravite kratki profil svog preduzeća OVDJE, te napišite šta nudite, odnosno šta tražite (u galeriju možete dodati i fotografije svojih projekata/proizvoda) 
3. Do 12. maja na Designed for Business stranici, s vremena na vrijeme pogledajte profile drugih firmi koje su se prijavile za poslovne susrete, i zabilježite one koje su Vam interesantne 
4. Od 12. maja možete početi dogovarati sastanke, ili biti pozvani na njih 
5. Dođite 2. juna u Zagreb i upoznajte svoje nove poslovne partnere 
6. Kontakt: https://www.b2match.eu/d4b2016/contact 
Učestvovanje je besplatno.