Poslovni susreti za građevinare

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj i Evropska mreža preduzetništva u Austriji pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte na konferenciju i poslovne susrete pod nazivom BUDUĆNOST GRADNjE (engl. THE FUTURE OF BUILDING), koji će se održati 17. i 18. maja 2017. godine u Beču.
Prošle godine na poslovnim  susretima  učestvovalo je više od 250 učesnika iz 40 zemalja i održano je preko 800 bilateralnih sastanaka, dok je na konferenciji prisustvovalo 375 učesnika iz 40 različitih zemalja.
Na konferenciji će biti riječi o posljednjim trendovima i inovativnim rješenjima u građevinarstvu, održivoj revitalizaciji i visoko kvalitetnoj gradnji, dok poslovni susreti predstavljaju priliku  za uspostavljanje saradnje i pronalazak novih poslovnih partnera.
Konferencija i poslovni susreti odnose se na sljedeće sektore: 
– inžinjerstvo i planiranje/arhitektura i građevina;
– građevinski/sekundarni ugovorni radovi;
– građevinski materijal/dijelovi;
– obnovljivi izvori energije/klimatizacija i građevinske tehnologije;
– poslovne agencije/klasteri i udruženja/ donosioci javnih odluka;
Prvi dan događaja predviđen je za konferenciju i poslovne susrete, dok će drugi dan učesnici imati priliku posjetiti određena mjesta u Beču i okolini. 
Registracija, kao i  više informacija oko događaja  dostupni su na službenoj intertnet  stranici događaja: https://www.b2match.eu/building2017 , a krajnji rok za registraciju je 28. april 2017. godine.

Važna napomena
Učestvovanje na konferenciji se ne naplaćuje, dok je registracija za događaj obavezna. Organizator će obračunati taksu za nepojavljivanje u iznosu od 125 evra (bez PDV-a) osobama koje su registrovane, a ne pojave se na konferenciji, ukoliko se ne odjave do ponedeljka, 15. maja 2017. godine.