Poslovni susreti preduzetnica

Evropska mreža preduzetništva Crne Gore u saradnji sa Business Start-UpcentromBar i Udruženjem preduzetnica Crne Gore pozivaju vas da učestvujete na međunarodnim B2B poslovnim susretima koji će se održati 20.maja 2016. u hotelu Ramada“. 
U okviru konferencije ,,Moć žene’’ biće organizovana panel diskusija žena gradonačelnica iz regiona. Govoriće se o jačanju i umrežavanju žena regiona,  povezivanju tržišta, dobrim primjerima i praksama preduzetništva i jačanju kapaciteta poslovnih organizacija koje se bave ženskim preduzetništvom. 
Cilj je da se kroz organizaciju ovakvog događaja podrže i osnaže žene preduzetnice u Jugoistočnoj Evropi kroz njihovo međusobno povezivanje i razmjenu iskustava sa preduzetnicama iz čitavog regiona i zemalja članica Evropske unije, koje će biti prisutne na ovom događaju. U okviru Svjetskog dana ženskog preduzetništva planirano je održavanje sajma preduzetništva, gdje će žene preduzetnice predstaviti svoje radove u različitim kategorijama. Učesnice su iz različitih sektora uključujući prodaju i distribuciju, tekstilnu industriju i modu, turizam, informacione tehnologije, žensko preduzetništvo isl. 
Na poslovnim susretima očekuje se učestvovanje žena iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske, Moldavije i Crne Gore.

Kako se prijaviti za razgovore?

Posjetite stranicu http://powerofwomen.talkb2b.net/

Učestvovanje na B2B poslovnim susretima je besplatno.