Poslovni susreti Go International u okviru ICT Spring u Luksemburgu

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete na 8. poslovnim susretima Go International Business Meetings @ ICT Spring, koji će se održati 29. i 30. juna 2023, u organizaciji Evropske mreže preduzetništva i Privredne komore Luksemburga, u Luksemburgu. ICT Spring je globalni tehnološki događaj koji uključuje konferencije, izložbe i demonstracije najnovijih tehnoloških trendova i inovacija na visokom nivou. Događaj će pružiti jedinstveno iskustvo druženja, kombinujući i personalizovano profesionalno vođenje iskusnog tima za pronalaženje partnera i prednosti digitalne poslovne platforme vođene AI tehnologijom, koja će poboljšati vaše iskustvo umrežavanja, predlažući potencijalne klijente i nuditi vam uzbudljivo poslovno umrežavanje prije, tokom i nakon događaja.

Ključni događaji 2022: 5000+ učesnika – 180+ govornika – 100+ izlagača – 60+ zastupljenih zemalja – 50+ medijskih partnera

ICT Spring poslovni susreti su organizovani sa ciljem da pomognu malim i srednjim preduzećima u IKT zajednici da uspostave održiva partnerstva.

Događaj obuhvata sljedeće usluge:

  • 2 dana kvalifikovanih poslovnih sastanaka sa mogućnošću izgradnje čvrstih odnosa i partnerstava u IKT sektoru;
  • Učešće u posjetama ključnim luksemburškim IKT projektima;
  • Mogućnost učešća na ICT Spring konferencijama itd;

Prednosti:

  • Generišite nove potencijalne klijente;
  • Steknite uvid u najnovije tehnološke trendove;
  • Pristup međunarodnoj publici;
  • Personalizovana podrška prije i tokom događaja.

Kako to funkcioniše?

Korak 1: Registrujte se na platformi događaja. Kreirajte profil svoje kompanije i definišite zahtjeve poslovne saradnje vaše kompanije.

Korak 2: Nakon nekoliko sati, dobićete pristup aplikaciji za događaj.

Korak 3: Pretražite druge prijavljene učesnike i rezervišite sastanke sa njima.

Korak 4: Tražite pomoć i savjet od tima za povezivanje o kreiranju atraktivnog profila i ubrzanju vašeg međunarodnog iskustva povezivanja.

Korak 5: Učestvujte aktivno u događaju i upoznajte svoje potencijalne poslovne partnere tokom događaja.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju potencijalnim učesnicima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org