Posjetite Horeca, Gastrofood, Enoexpo 2021

Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva , zajedno sa partnerima iz Poljske poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na  međunarodnim poslovnim susretima  koji se održavaju u okviru sajma  Horeca / Gastrofood / Enoexpo 2021 u Krakovu, Poljska.

Sajam Horeca u Krakovu – u skladu sa sada već ustaljenom tradicijom, je događaj broj jedan u prehrambenoj industriji i hotelijerstvu u Poljskoj i kombinovan je sa okupljanjem predstavnika vinske industrije pod nazivom Enoexpo sajam. Horeca / Gastrofood  posjećuje preko 15.000 gostiju iz cijele Poljske, kao i iz Slovačke, Češke,  Ukrajine i drugih zemalja profesionalno vezanih za ugostiteljstvo, hotelijerstvo i vino. Pored toga, 75% njih su osobe odgovorne za odluke o kupovini u svojim kompanijama.

Kombinacija navedenih događaja, proizvođača i uvoznika vina, odlična je prilika da svoje proizvode predstavite klijentima iz HoReCa industrije i pronađete distributera na ovom dinamičnom tržištu. To je jedini događaj ove vrste u Evropi koji okuplja toliki broj predstavnika vinske industrije pod jednim krovom.

Sajam je prisutan na tržištu više od 28 godina i jedan je od najvažnijih događaja u Poljskoj koji pokriva gastronomsku, hotelsku i vinsku industriju.

Učešće na međunarodnim onlajn poslovnim susretima  je besplatno i registracija učesnika je moguća najkasnije do 16. novembra 2021. godine. Za više informacija o događaju i registraciji na isti kliknite na sljedeći link  horeca-gastrofood-enoexpo-2021.b2match.io

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org