Počinje druga sezona tv šoua „Naš biznis”

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovaće u realizaciji i  ovogodišnjeg TV šoua „Naš biznis“ koji organizuje  Radio-televizije Republike Srpske, a koji promoviše preduzetništvo i uspješne preduzetnike i ukazuje na probleme s kojima se susreću u poslu.

Kandidati koji se prijave za učešće u serijalu moraće, osim dobre poslovne ideje, pokazati i osobine koje mora da ima uspješan preduzetnik.

U serijalu mogu učestvovati svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine, odnosno timovi sastavljeni od dva člana, koji nemaju vlastito preduzeće.

Zainteresovani kandidati mogu predati prijavu za učešće u serijalu od 1. do 15. aprila 2011. Prijava se može preuzeti sa internet sajta serijala www.nasbiznis.com ili direktnim dolaskom na audiciju.

Prva audicija biće održana u Banjoj Luci, 15.aprila u 18 časova, a potom će se održavati po sljedećem rasporedu: Prijedor 16. aprila 2011. u 11 časova, Doboj 17. aprila u 12 časova, Brčko 18. aprila u 18 časova, Bijeljina 19. aprila u 18 časova, Istočno Sarajevo 26. aprila u 18 časova, Trebinje 27. aprila u 18 časova i Banja Luka 10. maja u 18 časova.

Takmičari koji su učestvovali u prethodnom serijalu imaju pravo ponovo da se prijave sa novom biznis idejom.

Po završetku audicija, stručni žiri će odabrati najperspektivnije timove koji će se plasirati u drugi krug u kojem će kandidati morati da pristupe izradi biznis plana.

Članovi žirija su Maja Knežević, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Milena Lepir, Privredna komora Republike Srpske, Mario Milanović, Preduzetnički centar Univerziteta u Banjoj Luci, prof. dr Jovo Ateljević, Ekonomski fakultet Banja Luka, Vladimir Ćorda, Inovacioni centar Banja Luka i Mirjana Vukić, gostujući član.