Počeo novi modul obuke za menadžere u industriji namještaja i obrade drveta

Četvrti obrazovni modul u okviru projekta “Razvijanje liderstva i vještina u industriji namještaja i prerade drveta“, održaće se od 09. do 12. marta u  Centru za specijalističke studije „Format“ u Sarajevu. Polaznici će se tokom obuke upoznati sa upravljanjem materijalima, optimizacijom procesa i pitanjima organizacije logostike u industriji obrade drveta i proizvodnje namještaja. 
Završna edukacija će se održati u švajcarskom gradu Bilu od 22.05. do 05.06. 2016. godine kada će polaznici razviti projektni dokument zasnovanu na rješavanju realnih problema unutar postojećih kompanija uz pomoć švajcarskih eksperata. 
Projekat “Razvijanje liderstva i vještina u industriji namještaja i prerade drveta“ realizuje se u okviru programa Prilika plus koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća uz podršku Vlade Švajcarske. Obuka se realizuje u saradnji sa Centrom za razvoj i saradnju Univerziteta primjenjenih nauka u Bernu, Švajcarska, a namjenjena je srednjem i višem menadžmentu u industriji namještaja i obrade drveta.  
Novi ciklus edukacije počinje u septembru 2016. godine i namjenjen je višem i srednjem menadžmentu iz industrije namještaja i obrade drveta, te profesorima i nastavnicima stručnih predmeta koji žele da unaprijede svoje nastavne materijale u skladu sa evropskim standardima.