Počele prijave za „INOST MLADIH 2015“

Savez inovatora Republike Srpske i Udruženje inovatora Banja Luka organizuju po 17. put, Međunarodnu izložbu ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2015”. Pokrovitelji izložbe, koja će se održati od 15 do 17. aprila 2015. godine u Domu omladine Banja Luka,su Vlada Republike Srpske i Grad Banja Luka.

Izložba je posvećena zajedničkim naporima cijelog svijeta za globalno očuvanje planete i 22. aprilu – Danu Grada Banja Luke. Teme izložbe su: automatika, informatičke tehnologije i slobodna tema (industrijski dizajn, rješenja žigova roba i usluga, likovni i foto radovi – iz tehničkih oblasti, suveniri, neobjavljeni maturski -diplomski ili stručni radovi, marketing planovi, biznis planovi, prezentacije i animacije svojih ideja i inovacija itd…)

Na izložbi će biti predstavljeni radovi inovatora (iz udruženja, saveza, asocijacija i pojedinaca), učenika, studenata i nastavnika iz Republike Srpske (BiH), susjednih i drugih zemalja. Za najuspješnije radove, autore, mentore, škole i udruženja predviđena su priznanja i specijalne nagrade.

Svoje učešće i radove zainteresovani  mogu prijaviti Savezu inovatora Republike Srpske do 05. aprila 2015. godine.

Više informacija na: http://www.savezinovatorars.org/index.php?option=com_content&view=article&id=249%3Akonkurs-za-ucesce-na-izlozbi-ideja-inovacija-i-stvaralastva-inost-mladih-2015&catid=52%3Aaktuelnosti&Itemid=80&lang=sr_cir