Počela obuka za preduzeća iz oblasti kreiranja prodajno-marketinške strategije

Besplatna obuka iz oblasti kreiranja prodajno-marketinške strategije, koju je za preduzeća iz Republike Srpske organizovala Razvojna agencija Republike Srpske u okviru Evropske mreže preduzetništva, počela je danas u Banjoj Luci. Obuka će omogućiti polaznicima da steknu dodatna teorijska i praktična znanja i ovladaju vještinama strateškog planiranja u oblasti prodaje i marketinga, kako bi za svoje preduzeće kreirali prodajno-marketinšku strategiju koja će im omougućiti efikasniju realizaciju poslovnih ciljeva. Osim dvodnevne obuke, sa polaznicima će biti organizovan i mentorski rad, kako bi im se pomoglo prilikom definisanja osnovnih elemenata njihovih strateških planova.

Polaznike obuke pozdravio je direktor Razvojne agencije Republike Srpske Marinko Đukić istakavši da Agencija uvijek osluškuje potrebe privrednika prema kojima kreira svoje usluge.
«Razvojna agencija Republike Srpske nastoji da, u skladu sa svojim mogućnostima, pruži konkretne vidove podrške preduzećima i preduzetnicima. U tom kontekstu, prepoznali smo i vašu potrebu za ovom vrstom edukacije, a voljeli bismo čuti i koje teme bi još bile korisne kako bismo u budućnosti organizovali neke nove obuke koje će vam omogućiti da unaprijedite vaše poslovanje. Izuzetno me raduje što ovdje vidim predstavnike ozbiljnih preduzeća iz svih dijelova Republike Srpske», rekao je Đukić.