Oglašena prodaja 62 parcele u Agroindustrijskoj zoni Nova Topola

Grad Gradiška objavio je oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u Agroindustrijskoj zoni Nova Topola, usmenim javnim nadmetanjem.

Radi se o 62 parceli različite površine i sa različitom cijenom po m2. Objekti koji bi se gradili na tim parcelama namijenjeni su zanatskim djelatnostima, servisnim centrima, skladištima, komercijalnim djelatnostima, trgovini na veliko, a moguća je gradnja benzinske pumpe, i industrijskih i energetskih objekata.

U cijene su uračunati troškovi uređenja građevinskog zemljišta.
Učesnici licitacije mogu biti strana i domaća pravna lica. Licitacija je zakazana za 18. februar 2021. godine. Sve detalje oglasa pogledajte OVDJE.

Agroindustrijska zona Nova Topola, površine 144 ha, nalazi se 10 km od centra Gradiške, uz regionalni put Gradiška-Banjaluka, dok je od autoputa Gradiška-Banjaluka udaljena 7 km.

U ovoj industrijsko-poslovnoj zoni, koja je u cjelosti u vlasništvu Grada Gradiška, najveća parcela površine je 41.079 m2, dok najmanja ima 1.693 m2.

Što se tiče komunalne infrastrukture, zona je opremljena vodom, kanalizacijom, strujom, telefonskom vezom i internetom. Ceste unutar zone su u izgradnji.

Izvor: www.ekapija.com