Obrazovni rijaliti šou „Moj biznis“ od 13. oktobra na RTRS

Obrazovni rijaliti šou Radio televizije Republike Srpske – „Moj biznis“ počinje sa emitovanjem u srijedu, 13. oktobra, u 20:10 časova. Partneri Javnom RTV servisu RS u ovom projektu su Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Privredna komora RS i Univerzitetski preduzetnički centar Banja Luka.
Ovaj projekat odličan je način da se podstaknu, prvenstveno mladi ljudi, da svoje kreativne ideje pretvore u isplativ posao. Kroz zanimljivu i zabavnu formu, rijaliti šou provešće gledaoce kroz kompletan postupak pokretanja biznisa – od ideje do preduzeća i praktično im pokazati da dobra poslovna ideja, rad i upornost daju rezultat.
Na audicije za učešće u serijalu, širom Republike Srpske, prijavilo se 118 takmičarskih parova. Na osnovu ocjene stručnog žirija, u takmičarski dio šoa ušlo je 12 parova. Ko će od njih najbolje odgovoriti izazovima pokretanja biznisa i ući u finale, ocijeniće stručni žiri. A ko će od četiri finalna para dobiti glavnu nagradu i pokrenuti sopstveni posao, odlučiće gledaoci.