Međunarodni poslovni susreti Torino Fashion Match 2023

Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva zainteresovane poslovne subejte da učestvuju na poslovnim susretima za tekstilnu i modnu industriju, dizajn i kreativne industrije u Torinu, Italija. Osmi po redu poslovni susreti biće održani u periodu od 28. do 30. juna 2023. godine.

Međunarodni poslovni susreti Torino Fashion Match 2023 održavaju se u okviru Torino Fashion Week -a: međunarodnog formata modnih revija i poslovnih prilika, namijenjenih novim modnim talentima, proizvodnim kompanijama i malim i srednjim tekstilnim preduzećima iz cijelog svijeta!

Događaj predstavlja jedinstvenu priliku za susret pojedinaca/kompanija koje se bave tekstilnom i modnom industrijom, sa ciljem pronalaženja partnera na inostranim tržištima, ostvarivanja poslovne saradnje, kao i pozicioniranja na stranim tržištima.

Torino Fashion Match 2023 je namijenjen:

  • Modnim dizajnerima, startapovima, inovativnim brendovima;
  • MSP: proizvođačima u tekstilnoj industriji i industriji aksesoara;
  • Maloprodajama, distributerima, agentima i zastupnicima;
  • PR agencijama, marketing i biznis ekspertima;
  • Potencijalnim kupcima;
  • Pružaocima IKT usluga za modnu industriju,
  • Investitorima zainteresovanim za modnu industriju i ulaganja u žensko preduzetništvo itd.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a neophodno je registrovati se najkasnije do 22. juna 2023. godine. Nakon registrovanja potrebno je kreirati poslovni profil i zakazati željene sastanke čije je predviđeno trajanje do 30 minuta.

Registracija i više informacija o samom događaju dostupni su na stranici: torino-fashion-match-2023.b2match.io

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju potencijalnim učesnicima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org