Međunarodni poslovni susreti AgroB2B@NSFair

Razvojna agencija Republike Srpske u okviru Evropske mreže preduzetništva poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da uzmu učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroB2B@NSFair koji će se održati u okviru 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, 24. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“. Organizator događaja je Biznis inkubator Novi Sad i Privredna komora Srbije u saradnji sa Novosadskim sajmom.

Ciljna grupa su proizvođači i trgovci iz sektora hrane i pića, ali je događaj otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, đubriva i sredstava za zaštitu bilja, pakovanja, obnovljivih izvora energije u poljoprivredi, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primijenjene nauke i istraživanja itd.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, ali i saradnju u oblasti razmjene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, koji se ove godine održava 89. put, predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.
Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami obezbjeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju troškove prevoza i smještaja u Novom Sadu.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair možete izvršiti putem linka: agrob2b2022nsfair.b2match.io

Krajnji rok za prijavu je 20. maj 2022.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejlaeen@rars-msp.org