KONKURS za najbolji novinarski rad (reportaža, tema, članak, radio/TV emisija)

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u okviru Globalne sedmicepreduzetništva, raspisuje

KONKURS

za najbolji novinarski rad (reportaža, tema, članak, radio/TV emisija)

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća domaćin je Globalne sedmicepreduzetništva za BiH, globalne manifestacije koja će se održati od 15. do 21. novembra 2010. godine. Riječ je o svjetskoj  kampanji čiji je cilj podizanje svijesti kod mladih ljudi o značaju preduzetništva, kako za pojedinca, tako i za društvo u cjelini.

 Pravo učešća na konkursu

Na konkursu mogu učestvovati svi novinari štampanih i elektronskih medija čija su izdanja, odnosno programi, prisutni na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Uslovi konkursa

Jedan autor (novinar) može predati najviše tri novinarska rada (reportaža, tema, članak, radio/TV emisija) koji svojim sadržajem na najdirektniji način doprinose buđenju svijesti o značaju preduzetništva. Radovi koji su predmet ovog konkursa treba da budu objavljeni u nekom od medija u vremenu trajanja Globalne sedmice preduzetništva (15-21.novembar 2010.) 

Tema radova ne mogu biti događaji koje će Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i partneri organizovati u okviru ove manifestacije. 

Nagrada

Autora najboljeg novinarskog rada Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća nagradiće novčanim iznosom od 500 KM.

Predaja radova

Radove predati na CD ili DVD najkasnije do 29. novembra 2010. godine na adresu Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća (ul. Vuka Karadžića br.4, Banja Luka) ili na mejl adresu gsp@rars-msp.org

 Uz radove priložiti dokaz da je tekst/radio/TV prilog objavljen u štampanom ili elektronskom mediju.

Za više informacija možete se obratiti na tel. 051/247-629 ili na e-mail daliborka.kujundzic@rars-msp.org