Javni poziv za dodjelu sredstava iz Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja

Investiciono-razvojna banka Republike srpske raspisuje Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu bespovratnih sredstava iz Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj (Finansijski mehanizam).

Projektni prijedlozi odnose se na oblast Poboljšanja dostupnosti i kvaliteta javnih usluga u jedinicama lokalne samouprave i Povećanje obima i produktivnosti te stepena tržišnosti i finalizacije poljoprivredne proizvodnje.

Projektne prijedloge mogu podnijeti jedinice lokalne samouprave, javna preduzeća ili javne ustanove čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave (aplikanti).

Finansijski doprinos Finansijskog mehanizma po pojedinačno podnesenom projektu ne može biti manji od 50.000 KM, niti veći od 100.000 KM. Aplikant je dužan obezbijediti sredstva sufinansiranja realizacije projektnih aktivnosti, isključivo u novcu, u iznosu od minimalno 25% ukupne vrijednosti projekta.

Rok za dostavljanje projektnog prijedloga je 26.10.2017. godine do 15 časova.

Više detalja možete pogledati OVDJE.