JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Projekta za podršku privrednim društvima u aktivnostima uvođenja, sertifikacije i resertifikacije standarda kvaliteta, pristupa tržištima i obuci radne snage

Privredna komora Republike Srpske raspisala je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru projekta za podršku privrednim društvima u aktivnostima uvođenja, sertifikacije i resertifikacije standarda kvaliteta, pristupa tržištima i obuci radne snage. Projekat je namijenjen privrednim društvima za sufinansiranje procesa uvođenja, sertifikacije i resertifikacije standarda kvaliteta, aktivnosti pristupa tržištima i obuke radne snage.
Sredstva u Projektu podrške obezbjeđuju se na osnovu Ugovora  zaključenog između USAID/Sida GOLD projekta i Privredne komore Republike Srpske.
Osnovni kriterijum za dodjelu sredstava je ostvarenje četiri cilja: investiranje, zapošljavanje, povećanju prodaje i izvoza. Projekat ostaje otvoren do 01.09.2016. godine, odnosno do utroška raspoloživih sredstava.
Više informacija o projektu i potrebne obrazce možete pronaći nahttp://www.banjaluka.rs.ba/asbl/tenders/details/525/