Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške investicijama

Obavještavaju se svi zainteresovani da je otvoren Javni poziv za učešće u programu tehničke podrške i dodjele bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške investicijama u svrhu unapređenja zaštite i sigurnosti na radu (uklјučujući mjere zaštite od COVID-19) u sektoru polјoprivrede, koji se finansira u okviru projekta EU4BusinessRecovery.

Krajnji rok za podnošenje koncepta projekta je 23.12.2022 do 17:00 časova.

Cilј Poziva je unapređenje poslovanja u sektoru polјoprivrede unapređenjem zaštite i sigurnosti na radu (uklјučujući i mjere zaštite od COVID-19).

Na javni poziv mogu se prijaviti preduzetnici, zadruge, mikro, mala i srednja preduzeća koja su registrovana najkasnije godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se primarnom polјoprivrednom proizvodnjom ili preradom polјoprivrednih proizvoda i sirovina.

Ukupan budžet Poziva iznosi  600 000 KM, dok se iznos bespovratnih sredstava po projektu kreće od 10 000 KM do 30 000 KM. Za svaki projekat podnosilac prijave mora osigurati vlastito sufinansiranje u iznosu od minimalno 15% ukupnog iznosa prihvatlјivih troškova predložene investicije.

Detalјne informacije o projektu dostupne su OVDJE.