Javni konkurs za prijavu poslovne ideje u Poslovni vrt Gradiška

Agencija za lokalni razvoj Gradiška, u okviru projekta Poslovnog vrta Gradiška, poziva sve preduzetnički orjentisane osobe da prijave svoja preduzeća i poslovne ideje, te apliciraju za svoje mjesto u Poslovnom vrtu.

Ako imate preduzeće i  želite da ga razvijate u skladu sa novim trendovima, da širite mrežu patnera u BiH i inostranstvu, ili ste novoosnovano preduzeće s tendencijom razvoja,  Poslovni vrt Gradiška je pravo mjesto gdje biste trebali pozicionirati Vaše poslovanje.

Poslovni vrt nudi usluge kvalitetnog smještaja u savremeno opremljenim prostorijama, pruža usluge profesionalne poslovne podrške sa naglaskom na razvoj preduzeća i poslovno savjetovanje, profesionalno usavršavanje preduzeća i pojedinaca kroz edukacije, umrežavanje i internacionalizaciju poslovanja sciljem razvoja poslovanja.

Osnovni cilj Poslovnog vrta je da koncentriše preduzeća koja pružaju dodatne i prateće usluge/proizvode koji doprinose unapređenju konkurentnosti poljoprivrede, drvne industrije, turizma i ekologije kao najperspektivnijih sektora za razvoj na području opštine Gradiška.

Odabirom poslovnih ideja koje su inovativne i konkurentne, te imaju tendenciju da tokom boravka u Poslovnom vrtu prerastu u uspješan posao biće pružena podrška za razvoj.

Više informacija na http://www.beta.alorg.ba/