II MEĐUNARODNA KONFERENCIJA RAZVOJNIH AGENCIJA

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća je, u saradnji sa Agencijom za ekonomski razvoj opštine Prijedor „PREDA-PD“, organizovala II Međunarodnu konferenciju razvojnih agencija na temu: TERITORIJALNI MARKETING I INDUSTRIJSKE ZONE-ISKUSTVA I DOBRA PRAKSA“ koja je održana 4. decembra 2008. godine u hotelu „Monument“ na Mrakovici, Nacionalni park „Kozara“.

Pokrovitelji Konferencije bili su Ministarstvo privrede, energetike i razvoja Republike Srpske i Njemačko društvo za tehničku saradnju GTZ.

Cilj organizovanja Konferencije bio je razmjena iskustava i dobrih praksi u privlačenju domaćih i stranih investicija, osnivanju industrijskih zona, te uspješnim modelima teritorijalnog marketinga.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici državnih agencija za privlačenje stranih investicija zemalja iz okruženja, predstavnici nadležnih ministarstava iz Republike Srpske i Federacije BiH, predstavnici razvojnih agencija iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i zemalja iz okruženja sa različitih nivoa vlasti, predstavnici opština i stranih međunarodnih organizacija.

Više o Konfereciji pogledati na:
www.preda-info.biz/konferencija-teritorijalnimarketing/