Drugi sajam privrede Modriča 2011

Opštinska agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Modriča, u saradnji s opštinom Modriča, preduzetničkim udruženjem „PUMA“ iz Modriče, Zanatsko-preduzetničkim udruženjem opštine Modriča, Udruženjem poljoprivrednih proizvođača „Modrička polja“ i udruženjem pčelara „Bagrem“ Modriča, organizuje Drugi sajam privrede Modriča 2011. Sajam će se održati u periodu od 8. do 10. septembra u JU „Kulturno sportski centar“ Modriča (sportska dvorana ). Zvanično otvaranje sajma je u četvrtak, 8. septembra u 10:30 časova.
Organizaciju sajma finansijski su pomogli Opština Modriča, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS i sami privrednici. Medijski pokrovitelj sajma je Radio Modriča. Očekuje se učešće oko 100 izlagača.
Dio sajma iz oblasti poljoprivrede  održat će se na poligonu ispred sportske dvorane. Sajam će biti obogaćen kulturno-zabavnim programom, tematskim konferencijama i druženjem uz tradicionalne kulinarske specijalitete sa ovog područja. Treba istaći da će prvi dan sajma biti organizovana i četvrta izložba meda i pčelarskih proizvoda. Sajam ima regionalni karakter jer okuplja predstavnike više opština iz okruženja sa tendencijom da u dogledno vrijeme dobije status međunarodnog sajma.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 18 časova, a ulaz za posjetioce je besplatan.