Direktor RARS posjetio Agenciju za razvoj MSP Doboj

Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić posjetio je u petak Agenciju za razvoj MSP Doboj kako bi se upoznao sa posljedicama katastrofalne poplave koja je pogodila ovu agenciju, Grad Doboj, ali i cijeli region.

Prostorije agencije pretprjele su veliku materijalnu štetu, ali su svi zaposleni dobro i na vrijeme su uspjeli da napuste agenciju. Trenutno su angažovani na čišćenju prostorija, a Agencija bi u narednom periodu, kako je to i zakonom predviđeno, trebala učestvovati u snimanju stanja u oblasti malih i srednjih preduzeća na području Doboja nakon poplave.

Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić obećao je adekvatnu podršku kolegama u Doboju kako bi se njihova kancelarija što prije stavila u funkciju. Narednih dana on će posjetiti i lokalne razvojne agencije u drugim opštinama koje su pogođene poplavama.

Direktor dobojske agencije Predrag Đurić zahvalio je gospodinu Đukiću na prijateljskoj i kolegijalnoj posjeti.

– Ovaj humani gest pokazuje da nismo sami u ovim okolnostima katastrofalnih poplava koje su nas zadesile. Nadamo se da ćemo zajedno u narednom periodu realizovoati aktivnosti kako na obnovi Agencije u Doboju, tako i malih i srednjih preduzeća u Doboju i cijeloj Republici Srpskoj – istakao je Đurić.