BUDUĆNOST GRADNjE (THE FUTURE OF BUILDING) Konferencija, poslovni (B2B) sastanci i projektne posjete 18 – 19. aprila 2016. godine, Austrijska federalna privredna komora (WKÖ) Beč

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS), koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, i Evropska mrežapreduzetništva u Austriji pozivaju sve zainteresovane preduzetnike i preduzeća na konferenciju i poslovne razgovore pod nazivom BUDUĆNOST GRADNjE(engl. THE FUTURE OF BUILDING), koji će se održati od 18. do 19. aprila 2016. godine u Beču. Na konferenciji će biti riječi o posljednjim trendovima i inovativnim rješenjima u građevinarstvu, održivoj revitalizaciji i visoko kvalitetnoj gradnji. 
Poslovni razgovori predstavljaju svrsishodnu potragu za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera, potrebno je popuniti registracioni obrazac, u kojem se opisuje područje poslovanja, te traženi oblik poslovne saradnje. Registracioni obrazac objavljuje se u online katalogu, tako da učesnici mogu izabrati potencijalnog partnera za pregovaranje i dobitiindividualni raspored poslovnih razgovora koji traju 20 minuta. 
Konferencija i poslovni razgovori zasnivaće se na sljedećim sektorima: 
– inžinjerstvo i planiranje/arhitektura i građevina;
– građevinski/sekundarni ugovorni radovi;
– građevinski materijal/dijelovi;
– obnovljivi izvori energije/klimatizacija i građevinske tehnologije;
– poslovne agencije/klasteri i udruženja;
– planiranje novog/starog prostora.
Prvi dan događanja predviđen je za konferenciju i poslovne razgovore, dok će drugi dan učesnici imati priliku posjetiti određena mjesta u Beču i okolini. 
Više informacija, program događaja i uslovi učestvovanja dostupni su na službenoj web stranici događaja: https://www.b2match.eu/building2016 
Kontakt za RARS: eunors@rars-msp.org, +387 51 222 157

Važna napomena
Učestvovanje na konferenciji se ne naplaćuje, dok je registracija za događaj obavezna. Organizator će obračunati taksu za nepojavljivanje u iznosu od 75 evra (bez PDV-a) osobama koje su registrovane, a ne pojave se na konferenciji, ukoliko se ne odjave do petka, 16. aprila 2016. godine.