Banja Luka: Poziv kompanijama na radionicu o primjeni informacionih tehnologija i vještačke inteligencije u industriji

Digitalni inovacioni hab „IDEMO“ poziva predstavnike kompanija koji su zainteresovani za digitalizaciju procesa u proizvodnji i predstavnike institucija i organizacija koje pružaju podršku MSP na radionicu “Trendovi u industriji sa fokusom na automatizaciju i primjenu informacionih tehnologija i vještačke inteligencije u današnjoj industriji”.

Radionica će se održati 19. februara 2024. godine sa početkom u 10:00 časova u Privrednoj komori Republike Srpske, ulica Branka Ćopića 6, Banja Luka. Radionica je besplatna za sve učesnike.

Digitalni inovacioni hab „IDEMO“ čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA.

Projekat koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Nјemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavlјanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih hub-ova (DIH) u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

Više detalјa o radionici i načinu prijave možete saznati OVDJE.