Још четири дана за пријаву за бесповратна средства из Челенџ фонда

Уколико сте предузетни и иновативни, препознајете могућности и прилике за развој нових производа, услуга или унапређење постојећих процеса, којима можете унаприједити своје пословање или омогућити приступ ширим друштвеним групама, онда Challenge фонд представља правог партнера за сарадњу и подршку у реализацији ваших иновативних идеја.

Износи средстава из Challenge фонда који могу бити додјељени прихватљивим корисницима:

– за Startupe који су регистровани најмање 6 мјесеци и не старије од 2 године до дана објаве овог позива (07.11.2018. године), максималан износ гранта је 10.000 ЕУР

– за привредне/пословне субјекте старије од 24 мјесеца, максималан износ гранта је 30.000 ЕУР

Апликанти морају обезбједити минимално властито учешће од 50% укупне вриједности предложеног пројекта. Период провођења пројекта не може трајати дуже од 12 мјесеци.

Све предложене пријаве биће оцијењене у складу са три основна критеријума:

1. Иновативност пословне идеје

2. Изводљивост и одрживост пословне идеје

3. Друштвена корист

Пријаве на овај позив морају бити поднесене у електронској форми у складу с упутствима која се налазе у документу ВодичСмјернице за апликанте. Овај документ је саставни дио Апликационог пакета којег можете преузети ОВДЈЕ,  а у којем се поред споменутог водича налазе и упутства за пријаву на електронски систем за аплицирање и евалуацију (eMSAE) као и offline апликациона форма (Word i Excel fajl) која служи као помоћ приликом припреме пријаве.

Само пријаве достављене путем електронске форме, која се налази на www.c2c.ba ће бити узете у разматрање, док се штампане пријаве или пријаве достављене имејлом неће разматрати.

Рок за подношење пријава је 17. децембар/просинац 2018. године, до 24:00 часа.