ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу бесповратних средстава у оквиру Пројекта за подршку привредним друштвима у активностима увођења, сертификације и ресертификације стандарда квалитета, приступа тржиштима и обуци радне снаге

Привредна комора Републике Српске расписала је јавни позив за додјелу бесповратних средстава у оквиру пројекта за подршку привредним друштвима у активностима увођења, сертификације и ресертификације стандарда квалитета, приступа тржиштима и обуци радне снаге. Пројекат је намијењен привредним друштвима за суфинансирање процеса увођења, сертификације и ресертификације стандарда квалитета, активности приступа тржиштима и обуке радне снаге.

Средства у Пројекту подршке обезбјеђују се на основу Уговора  закљученог између USAID/Sida GOLD пројекта и Привредне коморе Републике Српске.

Основни критеријум за додјелу средстава је остварење четири циља: инвестирање, запошљавање, повећању продаје и извоза. Пројекат остаје отворен до 01.09.2016. године, односно до утрошка расположивих средстава.

Више информација о пројекту и потребне образце можете пронаћи наhttp://www.banjaluka.rs.ba/asbl/tenders/details/525/