У Брчком додијељени цертификати полазницима предузетничке обуке

Завод за запошљавање Брчко дистрикта и кабинет градоначелника, уз подршку Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа, организовао је у Брчком обуку незапослених лица за покретање малог бизниса. 
Обуку, коју је реализовала Међународна асоцијација ЦЕФЕ тренера, похађало је 40 полазника са евиденције Завода за запошљавање. Цертификате о успјешно завршеној обуци, полазницима је додијелио градоначелник Брчко дистрикта
Мирослав Гаврић, који је изразио задовољство што је велики број младих прошао тренинг и истакао да су њиховебизнис идеје најбољи начин за ширење предузетничког духа и смањења броја незапослених.
Директор Завода за запошљавање Младенко Ненадић истакао је да је циљ тренинга подстицање младих да развију пословне идеје које ће уз помоћ Завода у складу са законским рјешењима материјализовати и провести у дјело.
Драгиша Драгичевић, апсолвент Пољопривредног факултета у Бањој Луци, чија је пословна идеја била сушење воћа на подручју Брчко дистрикта БиХ, рекао је да је едукација била корисна и да сви полазници, након завршетка програма, на много озбиљнији начин приступају одређеном бизнису.