Учествујте у пословним сусретима „Future of Food“

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословним сусретима Future of Food који ће се одржати од 19. до 22. марта 2024. године у оквиру сајма Anuga FoodTec у Келну, Њемачка

Anuga FoodTec је један од водећих међународних сајмова у области прераде хране и пића, то је једини свјетски сајам добављача који покрива све аспекте производње хране и пића – од процесне технологије, технологије паковања и безбједности хране до дигитализације и интралогистике.

Полазници догађаја имају прилику да успоставе нова партнерства и истраже могућу сарадњу са колегама из индустрије, стручњацима и потенцијалним клијентима. Међународни карактер сајма обезбјеђује разноврсну мјешавину професионалаца, олакшавајући прекограничне везе које могу отворити врата новим тржиштима и пословним приликама. Кроз семинаре, радионице и презентације различитих стручњака, учесници такође могу да стекну драгоцјена знања и увид у најбољу праксу, регулаторне промјене и нове изазове у сектору прераде хране.

Преко 1.000 предузећа прехрамбене индустрије, са више од 109.000 запослених, налази се у Сјеверној Вестфалији (НРВ). У исто вријеме, неки од најпознатијих њемачких брендова хране имају сједиште у највећој њемачкој савезној држави. Штавише, сајамско мјесто Келн налази се у срцу Европе и, захваљујући одличној инфраструктури, лако је доступно и њемачким и међународним посјетиоцима.

Регистрација , као и више информација у вези са догађајем, доступни су на службеној интернет страници future-of-food.b2match.io.

Крајњи рок за регистрацију је 16.3.2024. године.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org