Учествујте на Регионалном сајму привреде у Новој Пазови

Пословни субјекти из Републике Српске имају могућност учешћа на 15. Регионалном сајму привреде који ће се одржати у Новој Пазови, Република Србија 29. и 30. септембра. Сајам се одржава под покровитељством Oпштине Стара Пазова и Привредне коморе Србије у оквиру комплекса спортско- рекреативних базена у Новој Пазови.

Циљ сајма је упознавање са понудом и могућностима локалне привреде и предузетника, размjена пословних идеја и успостављање нових пословних контаката.

У оквиру планираног догађаја, организује се посебан програм  под називом Hosted Buyer Program” који одабраним потенцијалним купцима обезбјеђује сљедеће услуге:

  • ПРЕВОЗ ДО И СА АЕРОДРОМА,
  • ТРИ НОЋЕЊА У ХОТЕЛУ,
  • ПРИЈЕМ И СУСРЕТИ КУПАЦА СА ВЕЛИКИМ БРОЈЕМ ИЗЛАГАЧА ТОКОМ САЈМА,
  • ЕКСКУРЗИЈА СА РУЧКОМ У ЛОКАЛНОЈ ВИНАРИЈИ.

Међу излагачима на сајму су најуспјешније компаније и произвођачи из области прераде метала и пластике, дрвопрераде, хемијске индустрије, информатичке опреме, грађевинарства, текстила и обуће, прехрамбене индустрије, механизације, пољопривреде, туризма и хотелијерства. Више информација о догађају је доступно на сљедећем линку.

Пословни субјекти из Републике Српске који су заинтересовани да учествују на сајму у оквиру активности “Hosted Buyer Program”, могу да попуне формулар испод и пошаљу га на имејл: een@rars-msp.org најкасније до 22. септембра 2022. године.

ФОРМУЛАР