Учествујте на Регионалном пословном форуму

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по трећи пут организују Регионални пословни форум који ће се одржати 10. новембра 2020. године. Развојна агенција Републике Српске, у својству члана ЕЕН конзорцијума Републике Српске, један је од организатора овог догађаја.

Регионални пословни форум биће организован у онлајн окружењу, а праћење догађаја је могуће онлајн у реалном времену.  Учесници Форума су еминентне компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима. Сектори који ће бити представљени су:

  • Пољопривреда и прехрамбена индустрија;
  • Грађевинска индустрија;
  • Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија;

Платформа  за  организацију  „један на један“  састанака  доступна  је  кликом  на  линк www.rbf.vojvodina.gov.rs/rs и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размјену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора. Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org